Book din overnatning nu

Kontakt os

Ring: +45 6011 6044

 

Mandag

8:00 til 22:00

Tirsdag

8:00 til 22:00

Onsdag

8:00 til 22:00

Torsdag 8:00 til 22:00
Fredag 8:00 til 23:00
Lørdag 8:00 til 22:00
Søndag 8:00 til 20:00
   

 

Skriv mail:
bb@bbbb.dk

 

 

Glade gæster

"Der var god service ved såvel ankomst/afrejse. Fortrinelig morgenbord."

Jens fra Danmark
8,33 ud af 10 på danhostel.dk


"Staff at reception was extremely helpful and took time to show me to my room. Also at breakfast: the lady was so nice and friendly! The environment is very peaceful and I slept very well. The breakfast itself was a delight, with the hot rolls. The room was very clean. The standard is certainly better compared to hotels in the city: I heard colleagues complain about noisy vicinities. And also a nice surprise, I was not the only senior! Well done!"

Annemie - 97 % på hihostels

Gæstekøkken


Gæstekøkkenet er til fri afbenyttelse for vandrerhjemmets gæster. Med din værelsesnøgle kan du låse dig ind og ud døgnet rundt.

Gæstekøkkenet er forbeholdt enkeltpersoner og familier, som selv ønsker at stå for forplejning under opholdet, og gæstekøkkenet kan derfor ikke anvendes af grupper.

I køkkenet er følgende til rådighed:

  • Borde og stole
  • Køle & fryseskab
  • Mikrobælgeovn
  • Komfur med ovn
  • Kaffemaskine og el-kedel
  • Potter og pander
  • Opvaskemaskine
Køkkengrej og service må du selv medbringe, hvis du vil være sikker på at der er nok. Det er meget vanskeligt at holde køkkenet fyldt op med køkkengrej og service, men der er altid lidt.

Vi anbefaler at du køber engangsservice kan købes i kiosken, det er en meget hygiejnisk løsning. Vi sælger sæt til 2 eller 5 personer med tallerkener, krus og bestik.

Der ingen myndighedsgodkendelser af køkkenet - det vil i sagens natur være meget svært at få alle til at overholde en såkaldt "Plan for Egenkontrol". Derfor er det ikke tilladt at anvende køkkenet til tilberedning af mad til grupper. Vi kan ikke tage ansvaret for eller lægge ryg til kritik, hvis eksempelvis der sker en salmonella forgiftning af en hel gruppe.