Beliggenhed

Vandrerhjemmet i Holstebro er beliggende i rolige omgivelser lige i udkanten af Holstebro centrum, med under 5 minutters gang til gågaden i centrum.

Det første, der møder øjet, når du går en tur gennem gågaderne er kunsten. Den er alle vegne. Skulpturer og springvand på torve og pladser. Højtsvævende skulpturer på toppen af Hotel Royal og Musikteatret, og udsmykninger nede i selve gågadens belægning.

Derfor har vi oprettet links til alle de seværdigheder og attraktioner, vi kunne forestille os, vores gæster kunne få brug for i forbindelse med deres ophold på vandrerhjemmet i Holstebro.

Her finder man bl.a. bus tider, åbningstider for indkøbsmuligheder i centrum, Restauranter, beværtninger mv.

 

Parkering:
Vi har fine parkeringsforhold i gården og en stor parkeringsplads ved indkørslen, som er gratis og ligeledes et cykelskur, som er til fri afbenyttelse.

Kørselsbeskrivelser:
Kør mod centrum og find Nørrebrogade, drej af i lyskrydset ind mod McDonalds og til højre med det samme, drej til venstre efter den røde blok, og du er fremme.

Fra Banegården:
Gå mod syd ad stationsvej (ned mod gågade), følg stien til højre opad Struervej, kryds Struervej lige efter banen, og gå nedad Fredericiagade til du kommer til McDonalds, modsat McDonalds indkørsel ligger Sysselting, gå opad denne, til du er forbi den røde blok, og tag indkørslen til BBBB i Holstebro, Indgangen er på den højre side af den store røde bygning.