Restaurant - Selskabslokaler

Fest med udsigt til fjorden

Restaurationen ligger i lyse lokaler med store vinduer. Det er dejligt særligt om vinteren. Da lokalerne vender mod nord, er der selv på vareme dage grænser for hvor meget solen skinner ind i lokalerne. Fra lokalerne er der udgang til terrasse med borde, som kan tages i brug, hvis vejret tillader det. 

Retauranten er delt op i Vestlokalet med udsigt til hytteø og fjord, Hjørnelokalet med udsigt til bådehavn og fjorden og Sportscafeen med udsigt til lystbåde, havn og fjord.

Lokalerne kan lægges sammen efter behov. Derved kan vi være vært for selkaber op til 140 personer,

 

Selskabslokaler

I hovedbygningen har vi tre selskabslokaler, lokale 214, 215 og 219, Lokalerne kan danne ramme om fester op til 50- 55 personer, men er også hyggelige til en mindre fest med 20 til 30 gæster.

214 og 215 er næsten identiske med udgang til vores næsten lukkede gård med borde,, mulighed for udendørs bordtennis og skak.

Lokale 219 vender anderledes og har både udsigt og udgang til den gården og udsigt til lystbåde og havn til den anden side.. 

 

Se vores lokaler

Når I bestiller en fest eller arrangement til mere end 26 deltagere, så er det altid i eget lokale. Derfor er det en god ide at komme forbi og se lokalerne i forbindelse med bestiling af arrangement. Ring 6011 6044 eller skriv en mail med forslag til tidspunkt - gerne sidste på dagen efter arbejde. 

 

Udleje af lokaler

Vi har både spiritus bevilling og fødevarekontrol af vores køkken, så vi lejer ikke lokaler ud uden forplejning.